Herdellion- kraina, gdzie rodzą się bohaterowie...

Już dziś zacznij własną przygodę

Ogłoszenie

Witaj w Krainie Herdellion ! Witaj w Krainie Herdellion ! Witaj w Krainie Herdellion ! Witaj w Krainie Herdellion ! Witaj w Krainie Herdellion ! Jeśli jesteś niezarejestrowanym użytkownikiem przeczytaj Dział Wędrowców, a gdy spodoba Ci się- zarejestruj się i wkrocz we wspaniały świat magii i miecza!!

#1 2009-02-20 22:47:02

Erreth-Akbe

Król Założyciel

9667794
Punktów :   

Pigułka

Witaj użytkowniku!

Jeśli zarejestrowałeś się w naszej grze, znaczy to że chcesz w nią grać i tworzyć razem z nami wspaniały świat fantasy,a już samą tą chęcią nam pomagasz!

Jest tyle rzeczy wartych powiedzenia, ze ciężko wybrać od czego zacząć... 

Cóż, po pierwsze, zauważyłeś pewnie, że forum, które widzisz jest dość skromne (kategorie, które mają pozornie 0 wątków są wypełnione sub-forami). Fakt że widzisz tak mało jest spowodowany tym, że jesteś nowym użytkownikiem. Dostęp do większej części forum uzyskasz gdy zdasz Test Wyroczni- nie jest to nic trudnego, ma on na celu tylko sprawdzenie czy zapoznałeś się z zasadami gry, ale o tym dowiesz się później.

Drugą ważną rzeczą, którą musisz wiedzieć już teraz jest informacja na temat świata gry. Jak już czytałeś, gra toczy się w świece fantasy, magii i miecza. Każdy z was ten świat będzie budować i rozwijać. Stworzycie własną postać, którą będziecie kierować, a możliwości rozwoju postaci jest wiele, ale o tym również dowiecie się później.

Co mogę więcej napisać... Najwięcej o grze dowiesz się grając w nią, a żeby to ułatwić przygotowałem specjalny plan, oto on:

1. Zapoznaj się z Regulaminami

2. Przeczytaj dokładnie wszystkie informacje na temat gry (Jest tego trochę, ale spokojnie, to tylko wygląda strasznie:) ) :
     - Rasy & Krainy
     - Historia świata
     - Profesje
     - Profesje Poboczne
     - Drużyny
     - Rangi & Awans
     - Umiejętnosci, techniki, czary
     - Waluta i handel
     - Atrybuty
     - Punkty HP i MP
     - Rachunki i Sala Nauk
     - Mechanika wydobycia i tworzenia
     - Upływ czasu

3. Obejrzyj Mapy

4. Sprawdź na czym polega Test Wyroczni

5. Stwórz własną Kartę Postaci

6. Zdaj II etap Testu

7. Graj, twórz, walcz, działaj, handluj, rabuj, pomagaj, a przede wszystkim dobrze się baw grając w naszą grę!

Erreth-Akbe, syn Eldariona, Króla Ludzi.
Ten, który górę rozgniewaną słowami uciszył,
Ten, który nosi na szyi Runę Pokoju,
Ten, którego zwą Władcą Smoków...
"Władcą Smoków nie jest ten, kto potrafi rozkazywać Smokom, gdyż stworzenia te wiele mądrzejsze i starsze od ludzi nigdy nie posłuchałyby rozkazu żądnego z nich...
Władcą Smoków nazwany jest ten, kto spojrzał w oczy Smoka i nie został przez niego zabity..."

KARTA POSTACI

- Mistrzu, kiedy zacznie się moja nauka?
- Już dawno się zaczęła.
- Wędrujemy w deszczu, błocie i wichrze już wiele dni, a ja niczego się nie nauczyłem.
- Bo nie zdajesz sobie sprawy czego uczę. Pamiętaj, zapalić świecę nie tylko oznacza stworzyć światło, ale także rzucić cień.
Jesteśmy podobni do pielgrzymów, których nie męczy wędrówka przez pustynie, ponieważ ich serca zamieszkały już w Świętym Mieście.

Największym złem,
na które cierpi świat,
to nie siła złych,
lecz słabość dobrych.
Kto czyni cnotliwie
i przed złem się wzdraga,
tego sławę po świecie
roznoszą pochodnie.

Stopka forum

RSS